Tarieven

Neem voor welke vorm dan ook; van een portretshoot, buy productreportage of bedrijfsreportage @ home, lokatie of studio contact op via het contactformulier.

Of mail naar: info@marjoleinvanheeswijk.com

Schroom niet en denk altijd hard op, sildenafil dat doe ik ook. Graag maak ik n.a.v. jouw of jullie wensen een passende offerte.

 

Workshop Basis Fotografie (klik op de afbeelding en vervolgens rechts boven op het vergroot icoontje)

Workshop Basis Fotografie 1 op 1
Workshop Basis Fotografie 1 op 1

Fotograaf Marjolein van Heeswijk (gevestigd in Uden) weet hoe het is; weet hoe frustrerend het kan zijn als je niet het juiste resultaat krijgt. Onbewust zijn er misschien wat stappen overgeslagen. Begin bij het begin. Begrijp sluitertijd, diafragma, iso waarde, witbalans e.d., want hier begint fotografie mee. Als je dit niet begrijpt, is het logisch dat je niet krijgt wat je wilt. Marjolein van Heeswijk legt dit graag 1 op 1 aan je uit.  Neem hierbij je eigen (compact)camera mee. Het is toch het fijnst om je eigen camera te leren kennen. Heb je geen camera? Geen probleem, dan oefen je met een spiegelreflexcamera die de fotografe extra meeneemt.

Een workshop van 2 uurtjes om jou klaar te stomen en op het juiste pad te brengen. Marjolein van Heeswijk gaat de uitdaging aan… wedden dat je met een tevreden gevoel de deur uit stapt?

Vragen? Opmerkingen? Klik op contact.